Informasjon og påmelding
Småviltjakt i Kongsvinger

Østmarka JFF arrangerer småviltjakt i Kongsvinger.

Som tidligere år har vi 3 helger med småviltjakt i Kongsvinger hvor den 3 turen er for damer. Turen er gratis for alle som er medlem i Østmarka jff. Inkludert i turen så er opphold på hytta i Kongsvinger, samt middag lørdag kveld. Lunsj, frokost og drikkevarer må vær enkelt sørge for selv.

Småviltjakt foregår i skogen i speismark og det er orrfugl og tiur som står øverst på menyen. Jakten foregår som støkkjakt og våre turledere guider dere rundt hele turen.

Dette er perfekt for alle nybegynnere som ønsker og komme igang med sin jakt og de vil kunne høste mye erfaring fra våre turledere. Det er også en tur som er verdt og få med seg for de med mindre erfaring. Østmarka JFF har desverre ingen våpen til utleie. Så om du mangler dette så må dette ordnes selv. Husk våpenkort eller utlånserklæring.

For spørsmål rund turen ta kontakt med Ole på epost.

Detaljer
Krav for å delta

-Betalt jegerlisens for 2021.

-Eget våpen.

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.